Geplaatst op: 31-10-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kamperen in Drenthe: Camping de Uilenberg

Kamperen in Drenthe: Camping de Uilenberg

Aan de Hoogeveense Vaart, in het gezellige dorpje Holsloot, ligt Camping de Uilenberg. Deze camping ligt midden in de weelderige natuur, die zo typerend is voor de provincie Drenthe.  

Sowieso kun je op deze camping dus heerlijk in de rust van de natuur zakken. Zoek je wat meer bedrijvigheid? Dat kan ook. Omdat Camping de Uilenberg vlakbij de plaatsen Emmen en Coevorden ligt, heb je diverse uitgaanscentra en winkelmogelijkheden in de buurt. En ben je moe na een dagje shoppen? Plof neer op het gezellige terras, terwijl je kinderen zich vermaken in de dierenweide. Daar is onder andere een uil, waarop de naam van de camping is gebaseerd.

De uil van Camping de Uilenberg
De uil van Camping de Uilenberg

Wandelen en vissen

De camping ligt direct aan het Pieterpad, de allerbekendste wandelroute van Nederland. Deze route loopt van Oost-Groningen tot Maastricht en heeft lengte van bijna 500 kilometer. En de camping is gevestigd aan de Hoogeveense Vaar waar je perfect kunt varen en vissen. Hier worden regelmatig viswedstrijden gehouden. Uiteraard kun je ook rustig op je eigen gemak een hengel uitwerpen.

Meer informatie over Camping de Uilenberg vind je hier.
Nog meer leuke campingtips? Bekijk eens deze campings op het platteland.

Buitenplaats van Camping de Uilenberg
Buitenplaats van Camping de Uilenberg

Groot aanbod in campers en caravans

Op zoek naar een camper of caravan waarmee je Camping de Uilenberg kunt bezoeken? Op onze website staat een groot en actueel aanbod campers en caravans. Bekijk hier het aanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeergebieden