Geplaatst op: 21-03-2024 Geschreven door: ArimpexAdmin Leestijd: 3 minuten
Woontrends die ook fantastisch zijn voor de camper

Woontrends die ook fantastisch zijn voor de camper

Thuis willen we de laatste woonaccessoires in huis hebben voor huis en tuin, maar ook tijdens een tocht met de camper of verblijf op een camping kun je de camper gezellig aankleden zowel buiten als binnen. Diverse actuele woontrends sluiten nauw aan bij de wensen die je hebt tijdens een vakantie met de camper. Want ook dan willen we leuk kunnen zitten en een gezellige plek creëren. Welke woonaccessoires móet je gewoon meenemen tijdens een campervakantie?

Woontrends voor je verblijf in de camper

Gaan we kamperen, dan nemen we een waslijst aan praktische spullen mee die allemaal nodig zijn om van het kamperen een succes te maken. Maar de aankleding, dat is vaak een ondergeschoven kindje. Een paar praktische tuinstoelen en tuintafel volstaan. Toch kun je zoveel meer sfeer creëren door bepaalde woonaccessoires mee te nemen. Neem bijvoorbeeld zo’n oriëntaals getint kunststof tuinkleed voor de camper; hij brengt een heerlijke vakantie vibe met zich mee, doordat dit soort kleden vaak gebruikt worden om te picknicken buiten. Maar je kunt ‘m ook op je veranda plaatsen thuis, op het balkon, of onder een overkapping. Direct krijgt de camper een mooi verrijkt beeld en extra vakantie beleving.

Het is ook aangenamer om met blote voeten over het kleed te lopen, dan door het zand wat er mogelijk voor je camper ligt; in die zin is hij heel praktisch. Het is daarbij een echte lichtgewicht, dus je neemt geen overbodige ballast mee.

Prachtige kleurrijke buitenkussens

Op de camping luistert het niet altijd zo nauw; een fijne tuinstoel is natuurlijk handig, je wilt ’s avonds niet in het natte gras zitten, maar met een paar palletkussens -wat brede en platte kussens zijn- kun je overal zitplekken creëren. Je kunt ze ook overal opleggen; heb je de beschikking over een plat stuk hout, dan leg je daar gewoon de palletkussens op, en zo heb je een leuke zitplek voor de kinderen bijvoorbeeld gemaakt. Leg je ze naast elkaar dan ontstaat er zitplek in de vorm van de bank. De kinderen kunnen ze ook meenemen in hun eigen tentje, zo kunnen ze lekker zitten.

Wonderlijk leuke spullen bij Merel in Wonderland

Bij Merel in Wonderland Leuke dingen voor in huis en tuin, tref je een heel scala aan bonte items die regelrecht geschikt zijn voor het buitenleven op de camping! Shop er voor mooie Marokkaanse hanglampen, of super kleurrijke kralengordijnen! Die laatste vormen echt een uitkomst op de camping. Iedereen die weleens gekampeerd heeft weet wat voor uitdaging vliegende insecten vormen; een kralenketting vormt een mooie en stijlvolle aanvulling op de camper! En heb je er eenmaal een voor de camper gekocht dan ben je om; dit staat thuis natuurlijk ook fantastisch!

Op de website van Merel in Wonderland vind je de mooiste spullen voor op de camping, maar ook voor thuis. Verrijk en verlevendig je terrasoverkapping of die kale tuinbank met mooie passende vierkante of rechthoekige kussens in mooi dessin. Kom, en kijk je ogen uit op de website van Merel in Wonderland!

Lees verder
Terug naar Gastblogs