Geplaatst op: 07-09-2019 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Hobby caravans in 2020

Hobby caravans in 2020

Hobby caravans zijn in modeljaar 2020 beschikbaar in een aantal geheel nieuwe indelingen. De populaire De Luxe-serie telt volgend seizoen maar liefst vijf verschillende indelingen. Bij de Hobby Excellent zijn er eveneens een aantal noviteiten, en in de Prestige-serie zijn er twee nagelnieuwe indelingen.

Hobby-Ontour
Hobby-Ontour

De Hobby Ontour Serie

Het instapmodel bij de caravans van Hobby is de Ontour. Deze serie gaat komend seizoen ongewijzigd in. Ook in seizoen 2020 is de Ontour verkrijgbaar in vier verschillende indelingen, waarvan er één stapelbedden heeft. De Hobby Ontour heeft in het nieuwe modeljaar wel een nieuwe achterzijde en andere rangeergrepen gekregen.

Hobby-De-Luxe-Serie
Hobby De Luxe Serie

Hobby Caravans De Luxe Serie in 18 smaken

De Hobby De Luxe reeks krijgt in seizoen 2020 ook een nieuwe achterzijde. Daarnaast gaat de Hobby De Luxe serie in het komende seizoen met maar liefst 18 verschillende indelingen de verkoop in. Hiervan zijn er vijf nieuw. Dit zijn de 440 SF, 460 SFf, 540 FU, 540 UFF en 650 KFU. Het zijn geheel nieuwe indelingen, ook al kennen we ze al van andere series.

Hobby de Luxe Edition
Hobby de Luxe Edition

Hobby Caravans de Luxe Edition

De Hobby De Luxe Edition is in het komende seizoen zo goed als ongewijzigd gebleven. Ook hier zien we wel een nieuwe achterzijde. Maar voor wat betreft de indelingen is er niets veranderd, de Hobby De Luxe Edition blijft verkrijgbaar in zes verschillende settings, waarvan vier met een heuse kinderkamer. Bij twee daarvan is er de keus uit een 2- of 3 persoons stapelbed.

Hobby Excellent
Hobby Excellent

Hobby Excellent

De Hobby Excellent serie kent enkele kleine wijzigingen. Alle modellen krijgen voortaan standaard een contactdoos in de voortent. Verder komt de 560 KMFe te vervallen, deze wordt vervangen door de 650 UMFe. Deze indeling wordt ook al geruime tijd in andere series toegepast.

Hobby-Prestige
Hobby-Prestige

Nieuwe Indelingen Hobby Prestige

De Hobby Prestige wordt in 2020 geleverd in wel elf indelingen. Hiervan zijn er twee nieuw, de 560 FC en 720 WQC. Dit zijn echt vernieuwingen. Het meest opvallende aan de 560 FC is de hoekkeuken. Hierdoor is de rondzit buitengewoon ruim geworden. Daarnaast heeft de caravan een Frans bed voorin met daarnaast een badkamer met douchegelegenheid. De Hobby Prestige 720 WQC heeft ook een dergelijke hoekkeuken met een ruime rondzit. Omdat deze tandemasser een maatje groter is, heeft hij aan de achterzijde een dwarsgeplaatst queensbed en een badkamer over de gehele breedte van de caravan. Beide exemplaren hebben een panoramaraam boven de zitgroep.

Meer informatie en dealeradressen: Hobby.nl

Op zoek naar een Hobby Caravan? Kijk dan eens op CampersCaravans.nl
Caravan op CampersCaravans.nl

Lees verder
Terug naar Caravantesten