Geplaatst op: 19-07-2018 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Caravanboat: Caravan en houseboat in één

Caravanboat: Caravan en houseboat in één

De volledig zelfvoorzienende Caravanboat combineert een Caravan en een varende houseboat in één voertuig en biedt meerdere mogelijkheden voor gebruik zowel op het land als op het water. Het is de perfecte oplossing voor mensen die hun vrijheid en onafhankelijkheid op prijs stellen en ernaar streven tijdens het reizen een verscheidenheid aan opties te behouden.
Caravanboat

Rijden of varen met de Caravanboat

Ga op pad Of beter gezegd, gooi de trossen los. Het multi-talent van de Caravanboat biedt beide opties. Over land rijden of op het water varen en stop waar je wilt parkeren of aanmeren. Deze combinatie van een caravan en een varende houseboat stelt je in staat om over de prachtigste landweggetjes en langs de meest geweldige waterwegen in Europa te varen.

Niemand hoeft het zonder luxe te stellen. De caravan cq boot is van hoge kwaliteit, heeft vier slaapplaatsen, een complete keuken, een toilet met douche en een overdekt terras. De Caravanboat is zelfvoorzienend en zo ontworpen dat vier mensen er twee dagen mee kunnen reizen en erop kunnen leven zonder extra elektriciteit of water.

Waar je begint, bepaalt je zelf. Je kunt de Caravanboat meenemen met een aanhanger, vrachtwagen of Flat Rack Container naar de mooiste plekken in de wereld. De Caravanboat maakt het mogelijk met de afmetingen van een caravan. Neem het stuur in eigen handen en ervaar het zelf.

Specificaties:
CE categorie C
LOA 7,8m
Hoogte 2,5m
Diepgang 0,28m
Gewicht 2.6T

Voor meer informatie:

Frans van der Houwen
Frans@scheepsmakelaardijgoliath.nl

Lees verder
Terug naar Caravantesten