Geplaatst op: 29-10-2021 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Outside Van Launch Pad: Woester worden ze niet

Outside Van Launch Pad: Woester worden ze niet

Met een vriendengroep de wildernis in of solo in alle rust de ongerepte natuur verkennen. Voor dit soort avonturen is de Launch Pad van Outside Van de ideale metgezel.  Tevens een van de meest woeste buscampers die er te koop is.

Made in the USA

De camper wordt geproduceerd in het Amerikaanse Oregon op basis van de Mercedes Sprinter. Deze is voor een flink deel naar je eigen wensenlijst aan te passen. Zo is er keuze uit twee of vier captain chairs. Wanneer vier stuks niet nodig zijn dan kun je deze ook verwijderen. Hetzelfde geldt voor de bedden, hiervan is de indeling eveneens volledig af te stemmen op hoe je het wilt hebben.

Launch Pad

Compleet ingericht

De pantry heeft een koelkast, kookplaat en spoelbak met een 30 liter watertank. Met een airco en verwarming is de camper in alle seizoenen te gebruiken, zowel op een koude berghelling als in de bloedhete jungle. Op het dak is een zonnepaneel van 135 watt geplaatst. Hiermee kan je het 8,1 kWh accupakket vlot opladen. Op het dak vind je ook een hangmat om op een ludieke manier even bij te komen van alle indrukken die je survivaltocht achterlaat.

Launch Pad

Voor de Jacht

De camper is in eerste instantie gericht op jagers. Geproduceerd in het wapengekke Amerika is er dan ook een speciale opbergruimte voor geweren en messen. De verhoogde Mercedes Sprinter is getooid met dikke offroad-banden en heeft dubbel lucht op de achteras. Kom je desondanks toch vast te zitten dan biedt de lier op de bullbar uitkomst. Met een boom als grondanker winch je de camper zonder hulp van anderen zo weer uit de problemen.

Launch Pad

Custom

Aangezien de camper op alle fronten aan te passen is, gaat de prijs alle kanten op. Outside Van bouwt meer dan 100 units per jaar waarvan er geen enkel gelijk is. Hoewel de bouw op jagers is gericht, is de Launch Pad ook prima te gebruiken voor hen die bijvoorbeeld van wildkamperen houden.

Meer informatie: www.outsidevan.com

Lees verder
Terug naar Campertesten