De Campermakelaar Motorhome Depot regio Den Haag
De Campermakelaar Motorhome Depot regio Den Haag

De Campermakelaar Motorhome Depot regio Den Haag


06-1703... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

Wilt u alvast meer informatie, een uitgebreide fotoreportage ontvangen of de camper bezichtigen?
Dan kunt dan contact opnemen met:
Jaap Molenberg, uw campermakelaar
mobiel: 06-170 396 23
mail: jaap@motorhomedepot.nl

De Campermaleaar Motorhome Depot is de grootste campermakelaar van Europa. Als je een camper wilt kopen of verkopen op een veilige en betrouwbare manier kunnen wij je helpen. Wij regelen het hele verkooptraject van je camper van A tot Z. Geen verkoop-geen kosten, alleen serieuze bezichtigingen, geen verspilde tijd en iedere financiële transactie verloopt via een derdengeldenrekening. Op deze manier is een veilige betaling voor zowel de koper en de verkoper gegarandeerd.
Bij iedere camper die door de Campermakelaar Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd, waardoor je zeker bent van een betrouwbare camper.
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een camperkeur te (laten) verrichten teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de camper.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Diensten
  • Verkoop bemiddeling
Openingstijden
ma: Op afspraak
di: Op afspraak
wo: Op afspraak
do: Op afspraak
vr: Op afspraak
za: Op afspraak
zo: Op afspraak