Drents Camperhuis B.V.
Drents Camperhuis B.V.

Drents Camperhuis B.V.

Broekhuizen 13
7965 AA Broekhuizen

06-5181... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

Het aankopen van een camper is een spannende aangelegenheid. Wij zijn ons daar erg van bewust. Bij ons koopt u enkel A-merk campers met een scherpe prijsstelling. Deze staan garant voor jaren camperplezier!
Het Drents Camperhuis is een verwezenlijkte droom van Ingrid, Stephan en Wander. Vanuit onze camperpassie en de wens om dit samen met anderen te delen, zijn wij in 2014 gestart met het verhuren van campers. Wander, de broer van Ingrid, woont al jaren in Frankrijk en kocht de verhuurcampers in Frankrijk in. Het lukte hem keer op keer om mooie campers in te kopen met een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Veel huurders wilden nadien ook een camper bij ons kopen. Omdat het altijd weer een fijn gevoel geeft de juiste camper voor de klant te hebben gevonden, zijn wij ons daar steeds meer op gaan toeleggen. In 2017 hebben wij onze verhuuractiviteiten beëindigd, om ons zo volledig te kunnen richten op het aan- en verkopen van jonge, kwalitatief hoogwaardige campers.

Onze werkwijze
Wander heeft in Frankrijk inmiddels een heel netwerk opgebouwd en weten wij wat camperliefhebbers zoeken. Wander inspecteert de campers en wordt daarbij ondersteund door Franse camperbedrijven en bemiddelaars. Wander brengt de campers naar Nederland of Stephan en Ingrid halen de campers op.
Stephan en Ingrid zorgen er voor dat de campers een Nederlands kenteken krijgen. Zij laten de campers daarna zowel motorisch als campertechnisch helemaal nakijken. Hiervoor maken wij gebruik van onze vaste partners.

Diensten
  • Service center
  • Verkoop bemiddeling
Openingstijden
ma: 09:00-22:00
di: 09:00-22:00
wo: 09:00-22:00
do: 09:00-22:00
vr: 09:00-22:00
za: 09:00-22:00
zo: 09:00-22:00
Lidmaatschappen:
  • RDW