Geplaatst op: 01-05-2024 Geschreven door: ArimpexAdmin Leestijd: 3 minuten
De voordelen van een weekendtas tijdens het kamperen

De voordelen van een weekendtas tijdens het kamperen

Wat is er nu leuker dan gezellig te gaan kamperen met het hele gezin. Dit kan natuurlijk in een tent, maar het huren van een camper is natuurlijk ook een optie. Toch zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, aangezien deze je het een stuk makkelijker kunnen maken, weten we uit ervaring. Zo is het bijvoorbeeld niet handig om een koffer mee te nemen, aangezien je deze veel minder makkelijk kunt weg pakken in een camper. Veel beter is het om te kiezen voor tassen. Een tas is namelijk zacht en veel makkelijker is een bepaalde ruimte te drukken, dan wanneer je dit zou willen doen met een hardcase koffer. Omdat het kopen van een weekendtas om je kleding en andere spullen mee te kunnen nemen, nog veel meer voordelen heeft, hebben we een selectie gemaakt van de belangrijkste.

Weekendtassen zijn compact en makkelijk te dragen

Als je het ons vraagt, dan is het grootste voordeel van een weekendtas misschien wel de compactheid en manier waarop je deze kunt dragen. Zo zijn weekendtassen vaak een stuk kleiner dan een koffer, terwijl ze qua ruimte bijna niet onder doen. Daarbij komt ook dat je een koffer altijd achter je aan moet rollen, terwijl je een weekendtas over je schouder kunt hangen en dus beide handen vrij hebt. Dus wil jij het jezelf nu ook een stuk makkelijk maken tijdens het kamperen of eigenlijk al tijdens de reis er naartoe? Dan is online een reistas kopen voor je kleding een absolute aanrader. Online zijn er ontzettend veel verschillende soorten, dus is er altijd wel een geschikte reistas die voldoet aan jouw wensen en eisen.

Verschillende vakken

Tijdens een vakantie met de camper of caravan, neem je natuurlijk veel meer spullen mee, dan wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat. Het is dus wel handig dat je een tas hebt met allemaal verschillende vakken voor bijvoorbeeld je kleding, ondergoed, toiletartikelen en allerlei andere spullen die je mee wilt nemen op vakantie. In tegenstelling tot veel koffers, hebben weekendtassen dit dus wel. Hoe handig is dat? Je zit er namelijk niet op te wachten dat je straks op de plek van bestemming bent en de fles met shampoo is gaan lekken en alle kleding zit onder het schuim. Dat is voor de verhalen achteraf leuk, maar op het moment zelf is het enorm balen kunnen we je vertellen.

Kwalitatieve tassen zijn duurzaam

Wanneer je gaat kamperen, dan krijgt je tas natuurlijk flink wat te verduren. Het is dus wel prettig dat je tas ook tegen een stootje kan. Kies je voor kwaliteit, dan hoef je daar in ieder geval niet bang voor te zijn. Dit heeft als voordeel dat je weekendtas niet alleen ideaal is voor tijdens het kamperen, maar dat je deze dus ook mee zou kunnen nemen tijdens een dagje naar het strand. De tas is groot genoeg om een paar grote strandlakens mee te nemen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de tas beschadigd is door het zoute water of de zoute lucht.

Lees verder
Terug naar Gastblogs