Feedback
Boshuyscampers
Boshuyscampers

Boshuyscampers

Monseigneur Borretstraat 67
5375AB Reek

06-3174... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

Het beste adres om uw camper te kopen in Brabant
We zijn een kleinschalig bedrijf, maar met een jarenlange ervaring in de camperbranche. Bij ons krijgt u geen poespas of dure verkooppraatjes maar een goed en deskundig advies over de camper die u op het oog heeft. Wij kennen ons aanbod uitstekend waardoor wij precies weten wat we aan u verkopen. Bij ons kunt u terecht voor alle merken campers, mits deze op voorraad zijn. We zijn niet beperkt tot een of enkele merken. Bovendien zijn we een RDW erkend bedrijf zodat u zeker weet dat u waar krijgt voor uw geld.

Uitstekende service en nazorg
Behalve voor de koop van uw camper, kunt u bij ons terecht voor de aanschaf en plaatsing van accessoires, technische keuringen, het uitvoeren van onderhoud en de montage van banden. Wilt u een fietsendrager op uw nieuwe camper, een keuring van de gasinstallatie, advies over banden of onderhoud aan de airco? Dat is allemaal geen probleem. Onze verkopers kunnen u deskundig adviseren en we beschikken over een eigen werkplaats. Alle technische kennis is dus ook in huis. Dit maakt ons een betrouwbare en deskundige partner om uw camper te komen kopen in Brabant.
​​
Wilt u een camper kopen?
De aanschaf van een camper is een hele uitgave. U kunt hiervoor uw spaargeld gebruiken maar ook is het mogelijk om via ons een financiering te regelen. Woont u in Brabant en wilt u graag een camper kopen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft. Ook kunt u uiteraard langskomen bij ons in Reek. De koffie staat klaar!

Diensten
  • Service center
  • Verkoop bemiddeling
  • Financieren
  • Onderhoud
Openingstijden
ma: gesloten
di: 09:30-17:00
wo: 09:30-17:00
do: 09:30-17:00
vr: 09:30-17:00
za: 09:30-17:00
zo: gesloten
Lidmaatschappen:
  • RDW