Feedback
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
TakeOff Sport vouwwagen bij Jan Krul Caravans
€ 18.495,-

TakeOff Sport vouwwagen bij Jan Krul Caravans

€ 18.495,-

2022
3.5 Lengte (m)
750 kg
7182x gezien

Omschrijving TakeOff Sport

Take Off Sport 2022: tussen vouwwagen en caravan

Kom de Take Off Sport in onze showroom bewonderen! Benieuwd welke TakeOff uitvoering bij u past? We hebben meerdere TakeOff uitvoeringen staan met verschillende specificaties!

De TakeOff is een nieuwe unieke innovatie in de kampeerwereld. Het ontwerp is een cross-over van een traditionele toercaravan en een vouwwagen, het beste van twee werelden.

Even stoppen op een rustplaats voor een kop koffie? Geen probleem, de TakeOff ontpopt zich razendsnel tot uw eigen coffee corner, van alle gemakken voorzien. Comfortabel tijdens de reis en comfortabel bij aankomst. Klein vanbuiten tijdens uw reis maar groot(s) vanbinnen als het kan. Even aan de achterzijde het trapje en het dak ontgrendelen, een klein duwtje en dan WHOOSHH!
De TakeOff ontpopt zich automatisch, met slechts een paar kleine handelingen binnen 30 seconden helemaal klaar voor gebruik.

TakeOff kenmerken

  • Opzetsnelheid: klaar voor gebruik in een handomdraai, door 1-persoon eenvoudig te openen en sluiten. Volledig te gebruiken op doorreis.
  • Slaapplaatsen: de TakeOff, het eerste model van Easy Caravanning, is ontworpen voor 2 personen. Naar wens kunnen er eenvoudig 2 extra slaapplaatsen in de speciale X10T gecreëerd worden welke van binnenuit bereikbaar zijn.
  • Opbergruimte: veel bagageruimte onder de 2 lange bankkasten, in de disselruimte voorin, in het centrale gangpad (achteringang) en in diverse kastjes aan de achterzijde.
  • Duurzaamheid: de TakeOff is gemaakt van dubbelschalige thermoformed ABS buitenschalen. Het product is volledig hagelbestendig en corrosie heeft geen vat op de TakeOff. De binnenbak is vervaardigd van geïsoleerde sandwichpanelen. Het tussencanvas en de tent zijn van Karsten Tenten, het toegepaste tentdoek van Ten Cate. Oer-Hollandse kwaliteit van de bovenste plank. Door het opzetgemak droogt de TakeOff sneller dan welke andere vouwwagen dan ook.

Deze TakeOff Sport uitvoering heeft de volgende extra's:

  • Organizer (+ €179)
  • Aluminium manoeuvreerhandgrepen 4 stuks (+ €249)

Waarom Jan Krul Caravans?

Wij zijn Jan Krul Caravans. Een hecht team met specialisten op het gebied van caravans en alles op het gebied van kamperen. Naast onze occasions kunt u bij Jan Krul kiezen uit de collecties van de topmerken Sprite caravans (zeer comfortabel) en Caravelair (altijd aangenaam verrassend). Heeft u een voorkeur voor een ander merk? Ook dat bespreken wij graag met u. Wilt u uw caravan verkopen omdat u stopt met kamperen, door privé omstandigheden om welk reden dan ook. Jan Krul neemt u graag al het werk uit handen!

Juist nu staan wij graag voor u klaar.

Voor een plezierige en veilige kampeervakantie is het van groot belang dat uw caravan, camper, aanhanger of vouwwagen regelmatig wordt onderhouden. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan onze technische medewerkers. Ook voor schade, reparatie en inbouw van accessoires in uw caravan of camper staan zij voor u klaar.

Adres:

Oldenzaalsestraat 583

7558 PX Hengelo

Bel ons op:

 074 2773628

Mail ons naar: 

info@jankrul.nl

TakeOff Sport uit 2022 te koop op CampersCaravans.nl.

TakeOff Sport

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: jankrul.nl

Basisinformatie


Merk: Takeoff
Type: Sport
Postcode Standplaats: 7558PX
Conditie: Nieuw
Bouwjaar: 2022
Lengte (m): 3.50

Specificaties


Aantal assen: 1
Breedte (m): 1.85
Hoogte (m): 2.52
Max. toelaatbaar gewicht (kg): 750
Ledig gewicht (kg): 575
Aantal bedden: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Beleving: Dagje kampeerplezier, Weekendje weg, Familievakantie, Kamperen voor stelletjes, Surfvakantie, Actief kamperen, Glamping, Avontuur, Weg in de natuur/off road, De bergen in, CityTrips, Voor kleine trek-auto’s

Aanbieder

JAN KRUL CARAVANS V.O.F.

  • 6 jaar actief op CampersCaravans.nl
074-277... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.

Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.

JAN KRUL CARAVANS V.O.F.

  • 6 jaar actief op CampersCaravans.nl
074-277... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Meer informatie

Wil je meer infomatie over deze advertentie? Neem gerust contact op met de aanbieder van de advertentie via het onderstaande contactformulier.

Je opmerking of vraag:

Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

JAN KRUL CARAVANS V.O.F.

  • 6 jaar actief op CampersCaravans.nl
074-277... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.