Feedback
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
Chateau Cantara
€ 49,-

Chateau Cantara

€ 49,-

1986
5.95 Lengte (m)
77x gezien

Omschrijving Chateau Cantara

In zeer goede staat!

Beste lezer, Wij bieden een knusse Chateau caravan aan. Het gaat om een een-assige caravan met een lengte van 5,95 meter en een breedte van 2,10 meter. Vooraan van de caravan op de dissel zitten twee fietsendragers. Verder is er een beschermkap aanwezig voor het koppelstuk tegen diefstal. Op de dissel is een stekker, veiligheidsdraad, handrem en een neuswiel. Aan de voorkant van de caravan zijn verscheidene reflectoren aanwezig. Ook nog twee handvatten om de caravan bij te sturen met de hand. Verder is er vooraan een bak om spullen te bewaren, zoals gasflessen, jerrycans, etc. Aan de zijkant van de caravan zijn meerdere luchtfilters en reflectoren gemonteerd. De zijkant van de caravan bevat ook nog een oplaat punt voor stroom. Aan de achterkant zitten twee handvatten om de caravan bij te sturen met de hand. Op de achterkant zitten ook goedwerkende lichten, met daarboven twee lengte driehoeken. Aan de onderkant zijn er vier steunpalen aanwezig voor het stabiel houden van de caravan. In de caravan zijn twee tafels aanwezig met daaromheen banken met zeker plaats voor 6 personen. Daarentegen zijn er 4 slaapplekken in de caravan. Verder zijn er veel kastjes aanwezig binnen en ook onder de banken is nog opslagplek. Over opslag plek gesproken er is ook een kleding kast aanwezig. Bij elk raam zitten gordijnen en ook is er een schuifwand om de een gedeelte van de ruimte af te scheiden. Er is kookgelegenheid met een gasfornuis en een kraan met gootsteen. onder het gasfornuis zit nog een koelkast en nog een opberg kastje. Er is 's ochtends en 's avonds ook genoeg licht, want er zijn meerdere lampen in de caravan. Van onszelf hebben we nog twee campingstoelen en een campingtafel in de caravan gelegd. In de opslagplekken onder de banken hebben we nog verscheidene campingspellen gelegd, zoals badminton. Dit is de caravan in het kort uitgelegd. Als een extra dienst bezorgen wij onze caravan ook bij u thuis. En halen wij onze caravan weer op. Dit doen we voor een later te overeenkomen bedrag. En niet verder dan 50 km van onze plaats. Als nog kunt u ook zelf de caravan ophalen.



Pannenset; Borden en bestek; fluitketel

200*200 en een 200*200

2 Tafels; 3 Uitklaptafeltjes; 1 Krachtstroomkabel Gordijn voor afsluiting gedeelte van de caravan; Beschermkop antidiefstal, dissel; Lampen

Spullen voor buitenactiviteiten!

Als alles maar heel blijft.

Chateau Cantara uit 1986 te koop op CampersCaravans.nl.

Chateau Cantara

Bekijk ook op Caravanstekoop.nl: Caravanstekoop.nl - Chateau Cantara

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: paulcamper.nl

Basisinformatie


Merk: Chateau
Type: Cantara
Postcode Standplaats: 9988NT
Bouwjaar: 1986
Lengte (m): 5.95
Breedte (m): 2.10

Specificaties


Aantal bedden: 4
Aantal slaapplaatsen: 4

Interieur


Koelkast:
Audio installatie:

Aanbieder

Dennis, Martijn via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.

Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.





Dennis, Martijn via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Meer informatie

Wil je meer infomatie over deze advertentie? Neem gerust contact op met de aanbieder van de advertentie via het onderstaande contactformulier.

Je opmerking of vraag:

Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Laatst bekeken

Dennis, Martijn via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Boeken

Indicatie prijs:
€ 49,- voor 1 nacht

Aanvragen
Selecteer uw huurperiode