Feedback
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
Obelink Portico 6 Easy Air tunneltent
€ 599,-

Obelink Portico 6 Easy Air tunneltent

€ 599,-

159x gezien

Omschrijving Obelink

De Obelink Portico 6 Easy Air is een opblaasbare tunneltent voor 6 personen. Deze ruime tunneltent is voorzien van 4 opblaasbare luchtslangen en heeft een zij-ingang die tegen inregenen is beschermt.

Grote luifel
De grote luifel van maar liefst 390 bij 200 biedt plaats voor het hele gezin, zo hoef je je tijdens een barbecue niet druk te maken of iedereen wel kan zitten. Daarnaast is de luifel voorzien van twee grote ramen zodat je de buren goed in de gaten kunt houden!

Deelbare slaapcabine
De Obelink Portico 6 Easy Air is voorzien van een grote slaapcabine met een scheidingswand. Zo kies je er zelf voor of je deze wil opdelen in twee compacte gedeeltes of één ruim slaapgedeelte. Ben je een beetje een luxepaardje en van plan deze tent voor 2 personen te gebruiken? Dan kun je de scheidingswand oprollen en er een groot en hoog luchtbed in leggen zodat je samen van alle comfort kunt genieten.

Doordachte eigenschappen
Deze oppompbare tunneltent is voorzien van tal van doordachte eigenschappen zoals ophangpunten voor een lamp, een zij-ingang die voorzien is van een extra hordeur en die beschermd is tegen inregenen. Op de voorkant van de slaapcabine bevinden zich handige opbergvakken voor bijvoorbeeld zonnebrillen, zonnebrandcrème of lectuur. Tevens vindt je aan de binnenkant van de slaapcabine nog een aantal opbergvakken voor bijvoorbeeld je mobiele telefoon of een boek. Je stroomkabel breng je eenvoudig naar binnen door het speciaal daarvoor bedoelde doorvoerpunt.

En ben je bang om natte voeten te krijgen? Dat is niet nodig bij de Portico 6 Easy Air, deze tunneltent is namelijk uitgevoerd met een vast kuipgrondzeil, dit betekend dat het grondzeil onder het gehele tentoppervlak vast aan de buitentent gestikt zit. Zo kan er tijdens regenval geen regenwater naar binnen lopen en blijven je voeten en spullen droog. Een ander bijkomend voordeel van een vaste kuip is dat insecten en ongedierte buiten de tent blijven. Het grondzeil is aan de voorzijde bij de ingang voorzien van een neerklapbare drempel zodat je hier niet over zult struikelen.

Ventilatie
De Portico 6 Easy Air oppompbare tunneltent biedt je ruim de mogelijkheid om te kunnen ventileren! De linkerzijwand is voorzien van twee grote ventilatieramen die je aan de buitenkant kan afdekken. In de rechterzijwand vindt je een extra hordeur achter de gesloten deur bij de zij-ingang. Ook de ingang in de voorwand van de tent is voorzien van een extra hordeur. De ventilatie bij de slaapcabine zijn we niet vergeten, in de achterwand bevindt zich namelijk een ventilatieluik die tegen inregenen is beschermd.

Pompen maar!
De constructie van de tent bestaat voor het grootste gedeelte uit opblaasbare luchtslangen. Deze luchtslangen zorgen er niet alleen voor dat de tent snel op te zetten is maar ze zijn ook erg stevig. Buiten het feit dat je de tent hierdoor razendsnel en gemakkelijk opzet is het grootste voordeel van luchtslangen t.o.v. de traditionele boogstokken dat ze bij harde windstoten licht meebewegen. Dit zorgt voor een dynamisch geheel en je hebt geen last van verbogen tentstokken.

Obelink te koop op CampersCaravans.nl

Obelink

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: obelink.nl

Basisinformatie


Merk: Obelink
Conditie: Gebruikt

Aanbieder

Obelink Vrijetijdsmarkt

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
054353... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.

Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.

Obelink Vrijetijdsmarkt

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
054353... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Meer informatie

Wil je meer infomatie over deze advertentie? Neem gerust contact op met de aanbieder van de advertentie via het onderstaande contactformulier.

Je opmerking of vraag:

Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Obelink Vrijetijdsmarkt

Obelink Vrijetijdsmarkt

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
054353... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.