Feedback
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
Obelink Familia 4 tunneltent
€ 1.095,-

Obelink Familia 4 tunneltent

€ 1.095,-

88x gezien

Omschrijving Obelink

De Obelink Familia 4 is een ruime 4 persoons tunneltent voorzien van afritsbare luifel en inritsbaar kuipgrondzeil. Deze tunneltent is voorzien van vele ramen en ventilatiepunten voor een zo hoog mogelijk kampeercomfort.

Comfortabel kamperen
Wie dacht dat kamperen afzien was in een primitief tentje met amper gemak en comfort heeft het goed mis. De Familia 4 gaat je heel veel kampeerplezier bieden en is voorzien van vele goede eigenschappen.

Onder de grote luifel kun je heerlijk genieten van het mooie weer. De zijwanden van de luifel zijn omhoog te rollen zodat er alleen een afdakje ontstaat en wil je uit de wind zitten dan rol je ze eenvoudig weer naar beneden. De voorzijde van de luifel is voorzien van een gaaswand zodat je ook lekker buiten kunt zitten zonder lek gestoken te worden door vervelende insecten. Dit is vooral 's avonds ideaal als je lekker met een lampje aan een boek wil lezen.

In de voorwand bevinden zich twee grote ramen die van binnenuit naar wens met een gordijn te sluiten zijn. In de rechter zijwand zit een zijingang, doe eens gek en loop eens een keer niet door de voordeur naar binnen! In beide zijwanden zitten nog twee grote ramen die voor de helft uit horrengaas bestaan, deze kun je van buitenaf afsluiten met een afdekflap. Het is tevens mogelijk dit raam voor de helft af te dekken zodat alleen het horrengaas afgesloten is. Zo kun je bij wat slechter weer lekker binnen zitten zonder dat je gelijk natte voeten krijgt.

In de achterwand van de tent bevindt zich een ventilatieluik die tegen inregenen is beschermd. Op dezelfde hoogte zit deze ook in de slaapcabine zodat deze lekker geventileerd blijft.

Het leefgedeelte is voorzien van een aantal praktische details zoals een doorvoerpunt voor stroomkabels, klittenbandjes om kabels mee weg te werken, een ophanghaak voor een lamp en handige opbergvakken op de binnentent waar je van alles in op kunt bergen. Met de meegeleverde garderobestangen heb je ook nog de mogelijkheid om kleding op te kunnen hangen.

Mocht je behoefte hebben aan nóg meer binnenruimte dan kun je de luifel bij het leefgedeelte aantrekken met de optionele voorwand.

Droge voeten
De tent is rondom voorzien van een inritsbaar kuipgrondzeil. Dit betekent dat het grondzeil onder het gehele tentoppervlak met een rits aan de buitentent verbonden kan worden. Zo kan er tijdens regenval geen regenwater naar binnen lopen en blijven je voeten en spullen droog. Een ander bijkomend voordeel van een kuipgrondzeil is dat insecten en ongedierte buiten de tent blijven. Het grondzeil is aan de voorzijde bij de ingang voorzien van een neerklapbare drempel zodat je hier niet over zult struikelen.

Slaap lekker
De ruime binnentent kan opgedeeld worden in 2 afzonderlijke slaapcabines dankzij de oprolbare tussenwanden met rits. Elke slaapcabine is afzonderlijk te betreden en is voorzien van een dubbele deur met horrengaas. Aan de binnenkant van de slaapcabine bevinden zich handige opbergvakken voor bijvoorbeeld een boek of mobiele telefoon. In beide compartimenten passen maximaal twee luchtbedden. Hou je van luxe en ben je van plan deze tent voor twee personen te gebruiken? Dan kun je de tussenwand oprollen en heb je samen beschikking over een heerlijk grote slaapruimte. Er past dan met gemak een hoog twee persoons luchtbed in.

Obelink te koop op CampersCaravans.nl

Obelink

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: obelink.nl

Basisinformatie


Merk: Obelink
Conditie: Gebruikt

Aanbieder

Obelink Vrijetijdsmarkt

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
054353... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.

Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.

Obelink Vrijetijdsmarkt

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
054353... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Meer informatie

Wil je meer infomatie over deze advertentie? Neem gerust contact op met de aanbieder van de advertentie via het onderstaande contactformulier.

Je opmerking of vraag:

Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Obelink Vrijetijdsmarkt

Obelink Vrijetijdsmarkt

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
054353... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.