Geplaatst op: 22-12-2020 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Nieuwe thema’s CampersCaravans Magazine

Nieuwe thema’s CampersCaravans Magazine

Evenementen gaan niet door en beurzen worden afgelast. Daarnaast zijn op dit moment vrijwel alle winkels dicht. Ook al gloort er hoop in de vorm van een vaccin, het eerste kwartaal van 2021 zal nog steeds hinder ondervinden van het coronavirus. Zo is de Leeuwarder camper en caravan beurs Caravana een jaar verplaatst naar 26 t/m 30 januari 2022. Voor ons is dit een reden om de verschijningsdata van CampersCaravans Magazine nog eens onder de loep te nemen.

Een advertentie of redactioneel artikel in CamperCaravans Magazine wordt gelezen door vele mensen die op zoek zijn naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan. Het tijdschrift is voor hen een nuttig hulpmiddel in deze zoektocht. Wij delen ons magazine uit op ter zake doende beurzen en evenementen. Nu deze niet doorgaan en de komende weken de meeste winkels zijn gesloten, brengen we de eerste editie van CampersCaravans Magazine uit in de eerste week van maart. Aan het begin van een nieuw kampeerseizoen verspreiden we het blad ook op campings en camperplaatsen door heel Nederland. Uiteraard is op dat moment het magazine ook verkrijgbaar bij de betere kiosk.

camperscaravans magazine

Na een gedegen onderzoek hebben we voor 2021 elke editie een uniek thema gegeven waarmee we doelgerichte informatie publiceren waar onze lezers hun voorkeur over hebben uitgesproken. De thema’s en verschijningsdata zien er daarmee als volgt uit:

  • Editie 1 (maart): Verhuur van campers en caravans
  • Editie 2 (mei): Vakantieregio + Vakantie special
  • Editie 3 (juli): Camper en Caravan special
  • Editie 4 (september): Beurseditie KCJ + Accessoires + onderhoud special

Met deze aanpassing is en blijft het CampersCaravans Magazine bereikbaar voor een groot publiek.

Meer informatie: www.camperscaravans.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws