Geplaatst op: 10-07-2019 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Nieuwe integraalcamper van Weinsberg: de CaraCore 700 MEG

Nieuwe integraalcamper van Weinsberg: de CaraCore 700 MEG

Sinds de Komet uit de jaren negentig, had Weinsberg geen integraalcamper meer in het aanbod. Daar komt nu verandering in, het dochtermerk van Knaus Tabbert presenteert op de komende Caravan Salon in Düsseldorf de CaraCore, een integraal met drie verschillende indelingen. Eén daarvan is de 700 MEG.

De CaraCore 700 MEG heeft een moderne buitenkant. Voor de zijkanten koos Weinsberg voor een vrij strakke zwartgrijze belijning. De voorzijde is voorzien van een stel markante koplampen met ledverlichting en een stoere grill. Ook de achterlichten zijn van leds voorzien. De 7,41 meter lange camper heeft een Fiat Ducato als basis en staat op aluminium velgen van 17 inch.

Eigentijds

In de 70 centimeter brede cabinedeur zijn elektrische ramen aangebracht. Het dashboard is uitgerust met een extra flessenhouder. De nieuwe Weinsberg heeft enkele bedden van 2,00 meter lang. Boven de draaibare cabinestoelen bevindt zich nog een hefbed van 1,95 bij 1,50 meter. Er zijn vier zitplaatsen met gordel. In de slaapgedeeltes komt veel daglicht binnen, dankzij de rechthoekige dakramen boven de bedden.

In de keuken van de CaraCore 700 MEG staat een koelkast met een inhoud van 142 liter. Tegenover het werkblad met kookplaat te vinden. Tegenover de separate douche is de toiletruimte. Door de deur naar het woongedeelte te sluiten ontstaat hier een echte badkamer.

In het interieur koos Weinsberg verder voor afgeronde hoeken, ledverlichting en lades met soft-close-sluiting. De 700 MEG komt standaard met een 24 inch led-televisie. De garage is groot genoeg om fietsen mee te nemen. De nieuwe integraal is leverbaar vanaf € 72.000.

Aanbod Weinsberg

Op zoek naar een Weinsberg camper of caravan? Bekijk hier het aanbod

 

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws