Geplaatst op: 26-01-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: 2 minuten
Kulba Woody: Teardrop met houtlook

Kulba Woody: Teardrop met houtlook

Een caravan gemaakt van hout. De Kulba Woody is gemaakt van natuurlijk hout, wat zorgt voor comfort en warmte. Het materiaal geeft een prachtige uitstraling, én is goed voor welzijn en milieu. Ook belangrijk: de structuur is waterdicht.

Met een maximaal totaalgewicht van 750 kilo is de Kulba Woody door elke auto en met elk rijbewijs te trekken. Het chassis is verzinkt en roest daardoor niet. Het dak is van aluminium en de wanden zijn van watervast berkenschorshout. Daar gaat nog een UV-bestendige harslaag overheen. Bodem, dak en wanden zijn geïsoleerd. En voor een voortent zit een peesrail op de Kulba Woody.

De Kulba Woody is gemaakt van natuurlijk hout.
De Kulba Woody is gemaakt van natuurlijk hout.

Extra opties

Optioneel kun je kiezen voor een verwarming of airco in de Kulba. Een audio-videosysteem is eveneens mogelijk. Er is sowieso veel te kiezen. De Kulba wordt alleen op bestelling gebouwd. Dus al je wensen kunnen worden meegenomen. Denk daarbij aan zaken als een fietsendrager, een dakdrager, een disselkist of een zonnepaneel. Prijzen zijn zo rond de € 10.000,-

Meer informatie: kulba.cool/nl

Nog meer kampeernieuws vind je hier. En wil je liever even online kijken naar nieuwe en tweedehands campers en caravans? Bekijk hier dan ons ruime kampeeraanbod.

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws