Geplaatst op: 18-09-2023 Geschreven door: Redactie Leestijd: 3 minuten
Dabentie Camperverhuur

Dabentie Camperverhuur

Dabentie Camperverhuur: Binnen 1 dag je C1 Camper rijbewijs halen in een automaat

Er zijn camperverhuurders die het net even anders aanpakken en meer bieden dan het gemiddelde.

Dabentie Camperverhuur’s frisse aanpak

Dabentie Camperverhuur is een dergelijke onderneming. Wat elders een extra is met een meerprijs, vormt hier de standaard wanneer je kiest voor een jonge frisse Dabentiecamper voorzien van alle luxe voor een geslaagde vakantie. En dat kan ook nog eens extra voordelig wanneer je niet aan de schoolvakanties gebonden bent.

Dabentie is een initiatief van Theo en Milou van Bentum. Dit ondernemersechtpaar runde naast het complete en luxe camperverhuur concept ook nog de rijschool van Bentum BV. Een landelijk opererende rijschool gespecialiseerd in transportopleidingen voor vrachtauto- en touringcar chauffeurs. Als enthousiaste camperaars kwam daar begin 2013 de specialisatie in het camperrijbewijs C1 bij. In 2022 is de vrachtautorijschool verkocht om zich meer toe te kunnen leggen op Dabentie Luxe campers, actief in zowel verhuur als verkoop van nieuwe of jong gebruikte campers.

C1 rijbewijs in 1 dag

Zomaar je achtergrond als succesvolle rijschoolhouder vergeten gaat natuurlijk niet. Daarom start Dabentie in 2024 een nieuwe activiteit. Je C1 rijbewijs om een camper die zwaarder is dan 3500kg te mogen besturen, in een enkele dag behalen. Daarvoor heeft Dabentie een Iveco bakwagen met een dubbele cabine ter beschikking die in rijgedrag overeenkomt met een zwaargewicht camper. De opzet is om een duocursus te geven met het motto “van en met elkaar leren”. De voorbereiding bestaat uit een medische keuring die nu eenmaal verplicht is voor het vrachtwagenrijbewijs light. Een ander deel van de voorbereiding is het theoretische examen verkeer en techniek. Op de dag zelf wordt er 6 uur gereden met aansluitend het praktijkexamen. Dabentie heeft ervoor gekozen dit in een automaat te geven, verreweg de meest populaire transmissie voor campers. Een ander voordeel is dat je makkelijker de meest gemaakte fout op een praktijkexamen van het CBR kunt voorkomen. Zoals het niet op tijd klaar zijn voor een kruising.

De opstap plaatsen voor deze cursus zijn te vinden in Nederweert, Asten, Sittard, Oss, Arnhem, Utrecht, Tiel, Gouda en Oosterhout. De prijsstelling is zondermeer scherp. Voor een compleet pakket inclusief lesmateriaal, het theorie examen en de praktijk zijn de kosten € 1089.- Fors goedkoper dan andere aanbieders terwijl de jarenlange ervaring van Dabentie als vrachtwagen rijschoolhouder garant staat voor succes.

Na- en voorjaarsvoordeel

Dabentie hanteert in de verhuur van campers marktconforme prijzen maar door extra’s als buitenstoelen of een TV inclusief te maken is dat al voordelig. Nog mooier wordt het wanneer je in het najaar of voorjaar een campervakantie boekt bij Dabentie. Naseizoen 6 weken huren = 4 betalen of 20% korting en in Voorseizoen 4 weken huren = 3 betalen of 10% korting Dabentie Camperverhuur is een enthousiaste onderneming die je als klant graag in de watten legt. Helemaal wanneer je voor het eerst met een camper op pad gaat. Zo worden er driving days georganiseerd om met een testrit alvast te wennen aan het kampeermiddel wat je hebt geboekt. Een service die zijn gelijke niet kent.

Voor meer informatie: www.camperverhuurdabentie.nl

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws