Feedback

10% korting op inbouwstofzuigers van Beflexx

CampersCaravans Club Acties 10% korting op inbouwstofzuigers van Beflexx

Krijg 10% korting op inbouwstofzuigers van Beflexx

BEFLEXX: DE IDEALE INBOUW-STOFZUIGER VOOR CARAVAN of CAMPER!
Dé krachtpatser die ruimtebesparing en comfort combineert met grote zuigkracht.

LEKKER KLEIN, LICHT EN UIT HET OOG
Je installeert hem bijvoorbeeld onder een bank of bed. Met de grootte van een schoenendoos (28x17x17 cm) past de Beflexx daar gemakkelijk onder en neemt dus weinig kostbare ruimte in.

WEINIG OPBERGRUIMTE, GROOT BEREIK
De Beflexx heeft een slimme flexibele stofzuigslang. De lengte is 1,5 meter, dus weinig opbergruimte nodig, maar is, afhankelijk van het type, wél uittrekbaar tot 9 meter, dus je kunt overal goed bij. Mocht je nóg verder willen komen, dan is het mogelijk een extra stofcontact aan te leggen met een uitbreidingsset.

GEEN GESLEEP MET EEN STOFZUIGER DOOR DE SMALLE LOOPRUIMTES VAN CARAVAN OF CAMPER
De stofzuiger zit ingebouwd, je steekt de slang in het ´stofcontact´ en zuigen maar! Je hoeft niet te slepen met een apparaat waarbij je ook nog eens gemakkelijk je meubels beschadigt. Dat is het comfort dat de Beflexx dan weer zo flexibel maakt als een kruimeldief.

ZEER KRACHTIG, ROBUUST EN DEGELIJK
Compact, licht van gewicht (2,7 kg), maar oerdegelijk en sterk.De motor is maar liefst 30% efficiënter dan de motor van een traditionele stofzuiger. Een echte krachtpatser dus: met een grote zuigkracht. Zand, kruimels en stof worden in een handomdraai opgezogen. Lekker snel écht schoon!

HEEL EENVOUDIG EN SNEL TE INSTALLEREN!
Een gemiddelde doe-het-zelver heeft dat binnen 20 minuten voor elkaar! Op de website kun je een handige installatiehandleiding downloaden waarmee je direct aan de slag kunt.

Meer informatie over de Beflexx? Kijk op www.beflexx.com

Log in of schrijf je in om gebruik te maken van deze korting