Hymer Lmc vivo 470d vastbed airco+mover lockdown: zie advertentie!
€ 18.900,- € 16.900,-

Hymer Lmc vivo 470d vastbed airco+mover lockdown: zie advertentie!

€ 18.900,- € 16.900,-
2016
6.8 Lengte (m)
288
Campergallery Apeldoorn

Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.


Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.

Video

Omschrijving Hymer Lmc vivo 470d vastbed airco+mover lockdown: zie advertentie!

VOOR EEN UITGEBREIDE VIDEO VAN DEZE CARAVAN KUNT U ONDERSTAANDE LINK KOPIEREN EN IN UW ZOEKBALK PLAKKEN:

youtu.be/rAY9Ykkljag

** Belangrijke bedrijfsinformatie tijdens Lockdown **

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN TIJDENS DE LOCKDOWN:

· Online reserveren en online kopen / verkopen van voertuigen is toegestaan.

· Verkoop en bezichtiging van voertuigen aan huis bij een koper is toegestaan.

· De Laan van de Dierenriem in Apeldoorn is een Autoboulevard waar veel gewandeld wordt. Alle dealers aan de Laan van de Dierenriem hebben een deel van hun voorraad overdag gestald op de parkeervakken voor de bedrijfspanden. Om u heen kijken tijdens het wandelen is toegestaan.

· Verhuur valt onder zakelijke dienstverlening en is dus toegestaan; Alle campers uit onze voorraad zijn vanaf heden te huur met het recht van koop. U mag ons dus bezoeken voor het bespreken van de mogelijkheden en voorwaarden.

· Thuiswerken wordt geadviseerd; Wilt u om voor u moverende redenen niet naar ons bedrijf komen en/of wilt u geen afspraak maken bij u thuis dan kunnen we het voertuig waarin u interesse heeft mee naar huis nemen en dan zou u die daar kunnen bekijken en daarna evt kunnen besluiten om tot online aankoop over te gaan.

· Financieringen vallen onder zakelijke dienstverlening; u kunt dus gewoon een financiering bij ons aanvragen ook tijdens de lockdown en u mag in de coronaproof wachtruimte of buiten wachten op de de uitslag van de aanvraag. Wij hoeven uw ogen niet af te plakken en u mag dus gewoon om u heen kijken tijdens het wachten.

· Verkopen aan handelaren B2B is toegestaan; handelaren mogen dus de voertuigen die buiten en in de showroom gestald zijn bekijken.

· Werkplaatsen en tankstations blijven open; U kunt dus gewoon uw voertuig bij ons brengen voor reparatie(s) en of onderhoud en/of wassen en/of poetsen.

· De balie / receptie mag openblijven voor het halen en brengen van voertuigen voor reparatie en of onderhoud; Wij hebben een coronaproof wachtruimte (waarin het door de overheid is toegestaan te wachten tot uw voertuig gereed is) maar u mag uiteraard ook buiten wachten tot uw voertuig gereed is. Wij hoeven uw ogen niet af te plakken en u mag dus gewoon om u heen kijken tijdens het wachten.

· Voertuigen wassen en/of poetsen valt onder onderhoud; u kunt uw voertuig dus nog gewoon door ons laten wassen en/of poetsen echter wij werken zonder afspraak dus het kan zijn dat u lang moet wachten voordat u aan de beurt bent, dat kunnen we helaas niet voorkomen maar tijdens het wachten kunt u plaatsnemen in onze coronaproof wachtruimte of u mag buiten wachten.

· Showrooms moeten sluiten; Wij mogen u dus niet toelaten in onze showroom indien u komt om een voertuig te bekijken of om een voertuig te kopen!!! Indien u komt voor het aanvragen van een financiering of voor onderhoud / werkzaamheden / reparatie(s) aan uw auto of camper of voor wassen of poetsen van uw voertuig dan mag u wel in onze coronaproof wachtruimte of buiten wachten. Wij hoeven uw ogen niet af te plakken en u mag dus gewoon om u heen kijken tijdens het wachten.

· bezorgen verkocht vervoermiddel bij de klant mag wel, evenals inname inruiler; dus heeft u een voertuig bij ons gekocht die nog aan u moet worden afgeleverd, met eventueel een inruiler, neem dan telefonisch contact met ons op per telefoon of via e-mail zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

· BEL OF OF WHATSAPP OF FACETIME OF E-MAIL ONS VOOR NADERE INFO: 0555431301 / 0653543282 / info@campergallery.nl

· De geldende RIVM richtlijnen moeten te allen tijde in acht worden genomen en worden nageleefd!!! De richtlijnen zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/12/14/coronavirus-overzicht-nederland-in-lockdown

belangrijkste maatregel: binnen en buiten zijn groepen toegestaan van max 2 personen 

· Ps wij volgen de actualiteiten over onze bedrijfstak op de voet en o.a. de Bovag is nog in gesprek met de overheid of afleveren van voertuigen en inleveren van inruilers mag op het bedrijfsadres en over het maken van proefritten dus bovenstaande info kan van tijd tot tijd nog wijzigen.
 

De Campergallery Apeldoorn: Burstner, Hymer, Hobby, Dethleffs, Carthago en Adria occasiondealer biedt aan:

PRACHTIGE LMC VIVO 470 D = LUXE UITVOERING MET DE BESTE INDELING, IN UNIEKE STAAT, ZEER VEEL OPTIES 

Let op dit is een unieke kans: DIT IS DE ALLERGOEDKOOPSTE LMC VIVO 470 D VAN NEDERLAND!! Voor deze prijs zult u nooit meer een vergelijkbare vinden !!

Merk: LMC 
Type: Vivo 470 D
Eerste toelating: 08-03-2016
Afmetingen: Lengte: 6.80 m Breedte: 2.33 m
Kleur: Wit
Interne code: SB
Te besturen met B Rijbewijs (normaal personenauto rijbewijs)

Living:
 

 • Luxe stoffen bekleding
 • Groot panoramadakluik boven de keuken
 • Flatscreen Led TV
 • Hordeur bij de entreedeur van de camper
 • Diverse dakluiken voor daglicht / frisse lucht
 • Alle ruiten / dakluiken zijn voorzien van horren en verduistering
 • Zeer veel kastjes / opbergruimte
 • Bedien / Controle Unit met diverse functies
 • Tafel die je kunt verschuiven (dus veel ruimt om je te bewegen in de camper en een grote tafel om te eten in een handomdraai)
 • Dinettetafel met telescopische poot die u eenvoudig kunt laten zakken

Keuken:

 • Superluxe Keuken die van alle gemakken is voorzien zoals bijvoorbeeld:
 • 3 pits gasfornuis
 • Spoelbak met Koud- en Warmwaterkraan
 • XXL Koelkast met separaat vriesvak
 • De keuken is voorzien van vele opberg kastjes en lades

TIP:

Wij verzorgen ook reparatie en onderhoud van campers en montage van accessoires (zoals bijvoorbeeld montage: Remis Pliche gordijnen, audio / navi / dvd evt in combinatie met een achteruitrijd camera, Turbovent, buitendouche, cruise-control, parkeersensoren, satellietschotels, fietsdragers, zonnepanelen, dakaircos / bankaircos, luifels etc.)

Badkamer:

 • Royale badkamer met onder andere een Wandmeubel met spiegeldeurtjes (waarachter je scheerspullen, shampo etc. kunt opbergen)
 • Wastafel met Koud- en Warmwaterkraan (onder de wastafel bevindt zich nog een kastje waar je grotere spullen kunt opbergen)
 • Draaibaar Thettford cassette toilet

Slapen:

 • Frans bed ook wel lengtebed genoemd, bijzonder geschikt voor lange mensen
 • De Dinette is eenvoudig dmv een kleine aanpassing te transformeren in een extra bed (origineel af fabriek tafel met een telescopische poot waardoor u deze eenvoudig kunt laten zakken)

Exterieur:

 • Ruime garage waar u van binnen en/of buiten eenvoudig bij kunt
 • Origineel af fabriek Alko-Slingerkoppeling
 • Hagelwerend dak
 • Ruimte voor 2 stuks gasflessen
 • Entreedeur Luxe uitvoering met ruit en betere sloten
 • Buitenlamp
 • Uitdraaipootjes

De Campergallery Apeldoorn was elke week te zien op RTL 7 bij het programma IN DE BAN VAN, in 2021 in de Campergallery Apeldoorn wederom te bewonderen op televisie. Als u een van de onderstaande linkjes kopieert en plakt in uw zoekbalk kunt u fragmenten uit het tv programma terug kijken:


https://youtu.be/tBxq-PhHFw4
https://youtu.be/Qaf8TgSen60
https://youtu.be/rSX--SLoLFc

Extra informatie:

De camper is perfect onderhouden en gecontroleerd. Alle handleidingen, de keuringsrapporten, de onderhoudsboekjes en de facturen zijn uiteraard netjes aanwezig.

De prijs is met inruil of 6 maanden garantie.

Prijs: € 18.900,- 

MEENEEMPRIJS: 16.900,-

LET OP: WIJ RESERVEREN NOOIT wie het eerst komt wie het eerst maalt

Aangezien wij onze campers voor enorm scherpe prijzen aanbieden (ver onder de reguliere marktwaarde) is inruil mogelijk echter vragen wij uw begrip voor het feit dat wij niet dezelfde inruilbedragen kunnen bieden als bedrijven die voor gelijksoortige campers duizenden Euro’s meer vragen dan wij.

Kortom: indien u op zoek bent naar de allerhoogste inruilprijs moet u bij onze collega’s zijn die extreem hoge vraagprijzen hanteren, maar indien u op zoek bent naar de allermooiste camper van heel Nederland met een volledig aantoonbare kilometerstand etc. voor een superscherpe prijs dan moet u bij ons zijn !!

De Campergallery B.V. Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61

7324 AB Apeldoorn

Info: 06 53 54 32 82

 of bij geen gehoor: 055 543 13 01

U bent van harte welkom bij De Campergallery, wij zijn geopend op de onderstaande tijden.

Wij verwelkomen u graag met een vers gezet kopje koffie :-)

OPENINGSTIJDEN:

Maandag van 09.00 17.30 uur

Dinsdag van 09.00 17.30 uur

Woensdag van 09.00 17.30 uur

Donderdag van 09.00 17.30 uur

Vrijdag van 09.00 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 17.00 uur

ZONDAG GESLOTEN

DE CAMPERGALLERY IS GEWOON OPEN !!!

 We houden uiteraard rekening met de hygiene m.b.t. het coronavirus (we schudden geen handen, we houden afstand van elkaar, we gebruiken handschoenen, we ontsmetten meerdere malen per dag alle deurklinken / toetsenborden etc met chloorhexidine 80%, we hebben op diverse plekken pompjes ontsmettingsalcohol voor de handen staan en papieren wegwerp handdoekjes, etc etc)

Disclaimer:

Onder voorbehoud van typ, schrijf, en/of zetfouten. Hoewel deze advertentie met de grootst mogelijke zorg is opgesteld kan Campergallery BV niet aansprakelijk worden gesteld en/of kan Campergallery BV nooit worden aangesproken voor eventuele onjuistheden in deze advertentie en/of onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering / aanwezigheid van opties etc. adviseren wij u om tijdens een bezichtiging of de voor u belangrijke opties / kenmerken / specificaties te controleren voor een eventuele aankoop.

Trefwoorden:

Wij zijn occassiondealer van de volgende merken, modellen en uitvoeringen:

Hymer: Exsis, Tramp, Starline, Dethleffs: Advantage, Trend, Adria: Compact, Twin, Coral, Matrix, Sonic, Benimar: Mileo, Perseo, Challenger: Graphite, Special edition, Chausson: 738, 718 XLB, Titanium, Special edition, Rapido, Carthago, Hobby, Tec, Rotec, Niesmann Bischoff, Burstner / Bürstner: Ixeo, Nexxo, Aviano, Viseo, Averso, Solano , LMC, Knaus, Fendt, Laika, Possl, Frankia, Rollerteam, Mc louis, Riviera, Carado, Eura Mobil, Sunlight, Concorde, Westfalia, Malibu, Fiat ducato, Ford Transit, Renault Master, Citroen Jumper, Mercedes Sprinter, Automaat, Enkele bedden, Queensbed, Dwarsbed, Fransbed, Hefbed, Stapelbed, Twee persoonsbed, Kingsize bed, Aparte bedden, Eiland bed, Alkoof, Integraal, Semi integraal, Half integraal, Buscamper, Kampeerauto, Camperbus, Camper, Campers 5 tot 6 meter, XXL garage, Automaat camper, Camper met airco, Camper met motorairco.

Hymer Lmc vivo 470d vastbed airco+mover lockdown: zie advertentie! uit 2016 te koop op CampersCaravans.nl.

Hymer Lmc vivo 470d vastbed airco+mover lockdown: zie advertentie!

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: Hymer
Type: Lmc Vivo 470d Vastbed Airco+mover Lockdown: Zie Advertentie!
Postcode Standplaats: 7324AB
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 2016
Lengte (m): 6.80

Specificaties


Aantal slaapplaatsen: 4
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Campergallery Apeldoorn

Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.