Dethleffs TREND 6757 AUTOMAAT VERKOCHT! LOCKDOWN: ZIE ADV
€ 59.900,-

Dethleffs TREND 6757 AUTOMAAT VERKOCHT! LOCKDOWN: ZIE ADV

€ 59.900,-
2017
6.94 Lengte (m)
Diesel
204
Campergallery Apeldoorn

Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.


Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.

Video

Omschrijving Dethleffs TREND 6757 AUTOMAAT VERKOCHT! LOCKDOWN: ZIE ADV

DEZE CAMPER IS VERKOCHT!

 

VOOR EEN ZEER UITGEBREIDE VIDEO VAN DEZE CAMPER KUNT U ONDERSTAANDE LINK KOPIEREN EN IN UW ZOEKBALK PLAKKEN, VEEL KIJK PLEZIER!:

//youtu.be/jls_jF9RO7k

** Belangrijke bedrijfsinformatie tijdens Lockdown **

DIT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN TIJDENS DE LOCKDOWN:

· Online reserveren en online kopen / verkopen van voertuigen is toegestaan.

· Verkoop en bezichtiging van voertuigen aan huis bij een koper is toegestaan.

· De Laan van de Dierenriem in Apeldoorn is een Autoboulevard waar veel gewandeld wordt. Alle dealers aan de Laan van de Dierenriem hebben een deel van hun voorraad overdag gestald op de parkeervakken voor de bedrijfspanden. Om u heen kijken tijdens het wandelen is toegestaan.

· Verhuur valt onder zakelijke dienstverlening en is dus toegestaan; Alle campers uit onze voorraad zijn vanaf heden te huur met het recht van koop. U mag ons dus bezoeken voor het bespreken van de mogelijkheden en voorwaarden.

· Thuiswerken wordt geadviseerd; Wilt u om voor u moverende redenen niet naar ons bedrijf komen en/of wilt u geen afspraak maken bij u thuis dan kunnen we het voertuig waarin u interesse heeft mee naar huis nemen en dan zou u die daar kunnen bekijken en daarna evt kunnen besluiten om tot online aankoop over te gaan.

· Financieringen vallen onder zakelijke dienstverlening; u kunt dus gewoon een financiering bij ons aanvragen ook tijdens de lockdown en u mag in de coronaproof wachtruimte of buiten wachten op de de uitslag van de aanvraag. Wij hoeven uw ogen niet af te plakken en u mag dus gewoon om u heen kijken tijdens het wachten.

· Verkopen aan handelaren B2B is toegestaan; handelaren mogen dus de voertuigen die buiten en in de showroom gestald zijn bekijken.

· Werkplaatsen en tankstations blijven open; U kunt dus gewoon uw voertuig bij ons brengen voor reparatie(s) en of onderhoud en/of wassen en/of poetsen.

· De balie / receptie mag openblijven voor het halen en brengen van voertuigen voor reparatie en of onderhoud; Wij hebben een coronaproof wachtruimte (waarin het door de overheid is toegestaan te wachten tot uw voertuig gereed is) maar u mag uiteraard ook buiten wachten tot uw voertuig gereed is. Wij hoeven uw ogen niet af te plakken en u mag dus gewoon om u heen kijken tijdens het wachten.

· Voertuigen wassen en/of poetsen valt onder onderhoud; u kunt uw voertuig dus nog gewoon door ons laten wassen en/of poetsen echter wij werken zonder afspraak dus het kan zijn dat u lang moet wachten voordat u aan de beurt bent, dat kunnen we helaas niet voorkomen maar tijdens het wachten kunt u plaatsnemen in onze coronaproof wachtruimte of u mag buiten wachten.

· Showrooms moeten sluiten; Wij mogen u dus niet toelaten in onze showroom indien u komt om een voertuig te bekijken of om een voertuig te kopen!!! Indien u komt voor het aanvragen van een financiering of voor onderhoud / werkzaamheden / reparatie(s) aan uw auto of camper of voor wassen of poetsen van uw voertuig dan mag u wel in onze coronaproof wachtruimte of buiten wachten. Wij hoeven uw ogen niet af te plakken en u mag dus gewoon om u heen kijken tijdens het wachten.

· bezorgen verkocht vervoermiddel bij de klant mag wel, evenals inname inruiler; dus heeft u een voertuig bij ons gekocht die nog aan u moet worden afgeleverd, met eventueel een inruiler, neem dan telefonisch contact met ons op per telefoon of via e-mail zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

· BEL OF OF WHATSAPP OF FACETIME OF E-MAIL ONS VOOR NADERE INFO: 0555431301 / 0653543282 / info@campergallery.nl

· De geldende RIVM richtlijnen moeten te allen tijde in acht worden genomen en worden nageleefd!!! De richtlijnen zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid: https:/ /www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/12/14/coronavirus-overzicht-nederland-in-lockdown

belangrijkste maatregel: binnen en buiten zijn groepen toegestaan van max 2 personen 

· Ps wij volgen de actualiteiten over onze bedrijfstak op de voet en o.a. de Bovag is nog in gesprek met de overheid of afleveren van voertuigen en inleveren van inruilers mag op het bedrijfsadres en over het maken van proefritten dus bovenstaande info kan van tijd tot tijd nog wijzigen.


De Campergallery Apeldoorn: Burstner, Hymer, Hobby, Dethleffs, Carthago en Adria occasiondealer biedt aan:

PRACHTIGE DETHLEFFS TREND 6757 AUTOMAAT = LUXE UITVOERING MET DE BESTE INDELING, IN UNIEKE STAAT, ZEER VEEL OPTIES EN EEN 100% AANTOONBARE KM STAND

Let op dit is een unieke kans: DIT IS DE ALLERGOEDKOOPSTE DETHLEFFS TREND 6757 AUTOMAAT VAN NEDERLAND!! Voor deze prijs zult u nooit meer een vergelijkbare vinden !!

 

LET OP: WIJ RESERVEREN NOOIT wie het eerst komt wie het eerst maalt

Aangezien wij onze campers voor enorm scherpe prijzen aanbieden (ver onder de reguliere marktwaarde) is inruil mogelijk echter vragen wij uw begrip voor het feit dat wij niet dezelfde inruilbedragen kunnen bieden als bedrijven die voor gelijksoortige campers duizenden Euro’s meer vragen dan wij.

Kortom: indien u op zoek bent naar de allerhoogste inruilprijs moet u bij onze collega’s zijn die extreem hoge vraagprijzen hanteren, maar indien u op zoek bent naar de allermooiste camper van heel Nederland met een volledig aantoonbare kilometerstand etc. voor een superscherpe prijs dan moet u bij ons zijn !!

De Campergallery B.V. Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61

7324 AB Apeldoorn

Info: 06 53 54 32 82

 of bij geen gehoor: 055 543 13 01

U bent van harte welkom bij De Campergallery, wij zijn geopend op de onderstaande tijden.

Wij verwelkomen u graag met een vers gezet kopje koffie :-)

OPENINGSTIJDEN:

Maandag van 09.00 17.30 uur

Dinsdag van 09.00 17.30 uur

Woensdag van 09.00 17.30 uur

Donderdag van 09.00 17.30 uur

Vrijdag van 09.00 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 17.00 uur

ZONDAG GESLOTEN

DE CAMPERGALLERY IS GEWOON OPEN !!!

 

We houden uiteraard rekening met de hygiene m.b.t. het coronavirus (we schudden geen handen, we houden afstand van elkaar, we gebruiken handschoenen, we ontsmetten meerdere malen per dag alle deurklinken / toetsenborden etc met chloorhexidine 80%, we hebben op diverse plekken pompjes ontsmettingsalcohol voor de handen staan en papieren wegwerp handdoekjes, etc etc)

Disclaimer:

Onder voorbehoud van typ, schrijf, en/of zetfouten. Hoewel deze advertentie met de grootst mogelijke zorg is opgesteld kan Campergallery BV niet aansprakelijk worden gesteld en/of kan Campergallery BV nooit worden aangesproken voor eventuele onjuistheden in deze advertentie en/of onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering / aanwezigheid van opties etc. adviseren wij u om tijdens een bezichtiging of de voor u belangrijke opties / kenmerken / specificaties te controleren voor een eventuele aankoop.

Trefwoorden:

Wij zijn occassiondealer van de volgende merken, modellen en uitvoeringen:

Hymer: Exsis, Tramp, Starline, Dethleffs: Advantage, Trend, Adria: Compact, Twin, Coral, Matrix, Sonic, Benimar: Mileo, Perseo, Challenger: Graphite, Special edition, Chausson: 738, 718 XLB, Titanium, Special edition, Rapido, Carthago, Hobby, Tec, Rotec, Niesmann Bischoff, Burstner / Bürstner: Ixeo, Nexxo, Aviano, Viseo, Averso, Solano , LMC, Knaus, Fendt, Laika, Possl, Frankia, Rollerteam, Mc louis, Riviera, Carado, Eura Mobil, Sunlight, Concorde, Westfalia, Malibu, Fiat ducato, Ford Transit, Renault Master, Citroen Jumper, Mercedes Sprinter, Automaat, Enkele bedden, Queensbed, Dwarsbed, Fransbed, Hefbed, Stapelbed, Twee persoonsbed, Kingsize bed, Aparte bedden, Eiland bed, Alkoof, Integraal, Semi integraal, Half integraal, Buscamper, Kampeerauto, Camperbus, Camper, Campers 5 tot 6 meter, XXL garage, Automaat camper, Camper met airco, Camper met motorairco.

Dethleffs TREND 6757 AUTOMAAT VERKOCHT! LOCKDOWN: ZIE ADV uit 2017 te koop op CampersCaravans.nl.

Dethleffs TREND 6757 AUTOMAAT VERKOCHT! LOCKDOWN: ZIE ADV

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: Dethleffs
Type: Trend 6757 Automaat Verkocht! Lockdown: Zie Adv
Postcode Standplaats: 7324AB
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 2017
Lengte (m): 6.94

Voertuig Specificaties


Aantal slaapplaatsen: 5
Soort Camper: Halfintegraal

Motor


Merk motor: Fiat
Brandstof: Diesel
Transmissie: Automaat
Kilometerstand: 25158
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Campergallery Apeldoorn

Campergallery Apeldoorn

Laan van de Dierenriem 61
7324 AB Apeldoorn


5jaar actief op
CampersCaravans.nl

06-53543... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.