Feedback
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
KNAUS Sun Traveller A 658 LG
€ 125,-

KNAUS Sun Traveller A 658 LG

€ 125,- per nacht

2006
7 Lengte (m)
431x gezien

Omschrijving KNAUS Sun Traveller A 658 LG

Ruime luxe KNAUS camper met lange bedden (2,10) en luxe matrassen plus ‘n zeer complete uitrusting. Hoge sta-ruimte en krachtige diesel motor.

Leuke complete ruime kwaliteitscamper, zeer goed onderhouden, met een forse motor (2,8 JTD) zodat je makkelijk met het verkeer meekan. Onze Knaus camper is ruim, slim doordacht met een volwaardige keuken, spoelbak, warm water, drie-pits gasfornuis, ingebouwde koelkast met vriesvakje en een elektrisch oventje. Aan de andere kant een 3-persoons L-bank en tafel en de 2 stoelen in de cabine kunnen worden bijgedraaid. Boven de tafel voldoende opbergkasten. Achter het zitgedeelte de badkamer met ruim toilet, een wastafel met koud/warm water, een douche en kastje met opbergruimte. De toilet-cassette is via de buitenkant te ledigen. Binnen veel daglicht (en goed te verduisteren, met klapramen met muggengaas). De ramen zijn voorzien van privacy coating dat ook veel warmte afweert. Op het dak ligt 310W om de accu op te laden, hierdoor is walstroom / aan de stekker staan niet nodig. Als het koud is hebben we een flinke Truma kachel (met 10 liter warmwater boiler) en als het te heet is buiten dan kunnen jullie genieten van een goede airconditioning. De camper is extra goed geïsoleerd en ook geschikt voor winter(sport)vakanties. De slaapplaatsen: Boven in de Alkoof 2,10m x 1,80m te bereiken met een trapje en een goed kwaliteitsmatras. (Hier liggen wij zelf. ) Achterin 210 X 150cm met rondom veel kast/opbergruimte. Onder het achterbed een zeer ruime garage (XXL) die vanaf buiten is te bereiken, met buitendouche (met warm water). Grote buitentafel, 4 stoelen. Hier ligt ook de stang om de luifel en stabilisatie-poten te bedienen. Luifel zit aan de camper. Achterop fietsdrager, voor 3 fietsen, 4e kan er aan worden vastgemaakt of zet de fietsen in de garage. Net als met alle andere alkoof-campers ligt de cruisesnelheid rond de 90 km/u, dan is verbruik ongeveer 1:10. Moet u even rap inhalen? Dat kan op zeker ;-)

+ 2x 155 Watt collectoren + Extra stuur- en deursloten

Elektrische oven, 800 Watt Filterkoffie houder en thermosfles Pannen Bestek vergiet

Achter 210 x 150 | Alkoof 210 x 180

+ reserve wiel + veiligheidsbord IT/SP

- Buitenkleed 5 x 3 meter - Zijwanden voor de luifel - Wintertent met houten vlonder

Geen verhuur voor festival-bezoek. Volle tank mee, met volle tank terug. Goede matrassen en schone matrashoezen inbegrepen. Zelf meenemen: eigen hoofdkussens, dekbedden, handdoeken en lakens. 150 km per huurdag is inclusief. Meerprijs per extra kilometer: 0,40 Euro / km. De te bezoeken landen: Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Zweden. Andere landen niet, mits vooraf afgestemd en overeengekomen.

KNAUS Sun Traveller A 658 LG uit 2006 te huur op CampersCaravans.nl.

KNAUS Sun Traveller A 658 LG

Bekijk ook op Campers.nl: Campers.nl - KNAUS Sun Traveller A 658 LG

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: paulcamper.nl

Basisinformatie


Merk: Knaus
Postcode Standplaats: 2685BP
Bouwjaar: 2006
Lengte (m): 7.00
Breedte (m): 2.30

Specificaties


Aantal bedden: 4
Aantal slaapplaatsen: 4
Soort Camper: Alkoof

Interieur


Toilet:
Koelkast:
Oven:
Audio installatie:

Exterieur


Zonnepaneel:

Aanbieder

Michel via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verhuurder.
Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.

Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.

Michel via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verhuurder.

Meer informatie

Wil je meer infomatie over deze advertentie? Neem gerust contact op met de aanbieder van de advertentie via het onderstaande contactformulier.

Je opmerking of vraag:

Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Michel via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verhuurder.
Boeken

Indicatie prijs:
€ 125,- voor 1 nacht

Aanvragen
Selecteer uw huurperiode