Feedback
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
Fiat ducato Hobby fiesta gm65 family
€ 94,-

Fiat ducato Hobby fiesta gm65 family

€ 94,- per nacht

2014
70 Lengte (m)
12x gezien

Omschrijving Fiat ducato Hobby fiesta gm65 family

Airco in zowel cabine als slaapgedeelte,,, het betreft een zeer ruime camper met alle gemakken voorzien..

Wij zijn Andy en Chantal uit Rijen. Samengesteld gezin met 3 kids ( 2 meiden van Andy en 1 meid van Chantal ) Wij willen jullie graag mee laten genieten van het comfort van onze luxe familie/ gezins camper. Hij is van alle gemakken voorzien. Weinig km's op de teller ( op dit moment 68.000 ) De foto's spreken voor zich, daar kan geen lap tekst tegenop! Op foto 19 kan u ( mocht u daar behoefte aan hebben ) alles lezen over de camper qua voorzieningen enz. Wel wat belangrijke puntjes: -In het hoogseizoen minimaal 2 weken aaneengesloten te huren ( 15 juni tm 29 augustus ) In die periode hanteren wij de zaterdag als ophaal en brengdag. In voor en naseizoen kan er in overleg een andere dag gehanteerd worden. - Onze prijzen zijn ingedeeld volgens de volgende periodes: -Voordeelperiode, 1 januari tm 31 maart en de maanden november en december -Middenperiode, 1 april tm 15 juni en de maanden september en oktober -Vakantieperiode, vanaf 15 juni en de gehele maand augustus en september. Dan enkel verhuur mogelijk voor de duur minimaal 2 weken. Mocht het in de planning mogelijk zijn om korter te horen uiteraard geen probleem. Stuur dan even een berichtje en gaan we de mogelijkheden bekijken. Overwintering met onze luxe camper is ook mogelijk! Daar komen we samen in overleg qua kosten enz. wel aan uit ;-) -Er zit geen bed, bad en linnen goed bij. Deze dient u zelf mee te nemen, maar zeg nou zelf niets is fijner dan je eigen kussen en dekbed ;-) Wel zitten er matrasbeschermers/ moltons om de matrassen heen. Plus een lekker dikke topping op t 2 persoonsbed. -Als er evt. na de vakantie nog boetes of tolheffingen binnen komen zijn die uiteraard voor u. Hiervoor verwijs ik naar de voorbeeld huurvoorwaarden. -Alles wat leeg behoord te zijn is leeg en alles wat vol behoord te zijn is vol! Zo leveren wij de camper aan u en zo willen we hem dus ook graag weer terug. -De camper is zowel van binnen als buiten geheel schoon als u hem krijgt. Zo verwachten wij hem ook terug. Is dit niet het geval dan gelden de voorbeeld-huurvoorwaarden. - Indien gewenst kan u dat door ons laten doen. Dat dan wel graag even van tevoren aangeven aub. Evt div extra verhuurmogelijkheden: een airfryer met apart frituurmandje, een slowcooker, een dvd box voor de aller kleinste. Met oa bijna alle disney tekenfilms. Een chromecast om via de TV evt op Netflix en Videoland te kunnen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Wij zijn heel zuinig op onze camper en verwachten dat van u als huurder uiteraard ook! Tip, verzeker t bedrag aan eigen risico dat kan hier via Paul Camper. Lees de voorwaarden enz op de site. Behandel de camper hem als de uwe en hij zal u een heerlijke vakantie bezorgen en u naar de mooiste plekken brengen. Wij wensen u een hele fijne, mooie, onbezorgde vakantie! Heeft u nog vragen dan horen we graag van u! Wij zouden een review hier na verhuur erg waarderen. Tips zijn ook altijd welkom ;-) Vriendelijke vakantiegroet van ons!Pannen, bestek, keukengerei alles aanwezig

200x160

Verder is alles aanwezig om op vakantie te gaanFiat ducato Hobby fiesta gm65 family uit 2014 te huur op CampersCaravans.nl.

Fiat ducato Hobby fiesta gm65 family

Bekijk ook op Campers.nl: Campers.nl - Fiat ducato Hobby fiesta gm65 family

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: paulcamper.nl

Basisinformatie


Merk: Fiat Ducato
Postcode Standplaats: 5124NE
Bouwjaar: 2014
Lengte (m): 70.00
Breedte (m): 2.00

Voertuig Specificaties


Aantal bedden: 6
Aantal slaapplaatsen: 6
Soort Camper: Alkoof

Interieur


Toilet:
Koelkast:
Oven:
Audio installatie:

Aanbieder

Andy via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verhuurder.
Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.

Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.

Andy via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verhuurder.

Meer informatie

Wil je meer infomatie over deze advertentie? Neem gerust contact op met de aanbieder van de advertentie via het onderstaande contactformulier.

Je opmerking of vraag:

Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Andy via PaulCamper GmbH

  • 2 jaar actief op CampersCaravans.nl
085 888 ... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verhuurder.
Boeken

Indicatie prijs:
€ 94,- voor 1 nacht

Aanvragen
Selecteer uw huurperiode