Tiesse Outdoor Living
Tiesse Outdoor Living

Tiesse Outdoor Living

Prins Hendrikstraat 8
5741 GR Beek en Donk

064343... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

Welkom bij BUITE LEWE outdoor living.
BUITE LEWE wordt geïntroduceerd in Nederland vanaf 1 januari 2020. BUITE LEWE kent zijn oorsprong in Afrika en wordt momenteel wereldwijd uitgezet.
Het leveringsprogramma is samengesteld met Trailertents (vouwwagens) Rooftoptents (daktenten) en Awnings (luifels)

De hoogstaande producten worden al sinds 2005 geproduceerd en kenmerken zich door uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Door een constante doorontwikkeling kunnen we de beste kwaliteit garanderen

Uitdaging is om in de markt tegen concurrerende prijzen te bieden in dit marktsegment maar tegelijkertijd de beste kwaliteit en service bieden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemenLEVERINGSPROGRAMMA
BUITE LEWE bouwt in Nederland vouwwagens met componenten van speciale aanhangers en onze vouwwagententen. Daarnaast leveren en verhuren we ook auto daktenten. Ook kunt U bij ons terecht voor luifels voor campers, auto’s of tenten.

Ook voor Nederland geldt dat we onze producten vaak tot de laagste prijzen van Nederland behoren. Door een uitgekiende productie en een vlakke organisatie zijn we in staat deze filosofie vol te houden. Al onze producten kunnen zonder problemen worden vergeleken met andere leveranciers. Daarnaast kunt U rekenen op een uitstekende service en garantie.

Op al onze producten geven we 2 jaar garantie. De aanhangers kennen een garantie van 1 jaar of tegen een kleine meerprijs een garantie van 2 jaar.

Wij wensen u veel plezier met onze producten.

Team BUITE LEWE

Diensten
  • Service center
  • Verkoop bemiddeling
  • Onderhoud
Openingstijden
Onbekend
© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.