ROADVIP Buscampers b.v.
ROADVIP Buscampers b.v.

ROADVIP Buscampers b.v.

Meulenakker 8 C
7841 EP Sleen

059176... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

Open new roads

Heerlijk relaxed reizen in een luxe buscamper. Ontspannen op vakantie zonder stress over volgeboekte hotels of campings waar het laatste plekje net weg is. Altijd uw eigen bed, keuken en toilet bij de hand. Lekker cruisen over de wegen die u zelf heeft uitgekozen. Routes waar u een beetje kunt doorrijden en snel op uw bestemming aankomt. En dat alles met veel meer comfort aan boord dan in een gewone auto. Klinkt niet gek toch? Iedereen wil weleens met een buscamper op pad.

Wat is een buscamper?

Een buscamper is een camper in het formaat van een bestelbus. U kunt er rechtop in staan en languit in liggen en beschikt over alle voorzieningen die u gewend bent van een reguliere camper. Veilig onderweg, de carrosserie volledig intact, zoals de camper de autofabriek heeft verlaten. Compacter, verder de binnenstad in, gemakkelijker parkeren en toch van alle gemakken voorzien.

Zoekt u zo’n soort camper voor een vakantie, een lang weekend of een ROADTRIP? Dan bent u bij ROADVIP aan het juiste adres.

Verkoop en verhuur

Wij verzorgen de koop en verkoop en de huur en verhuur van buscampers. De camperbus waar je geen E achter B nodig hebt, maar die je snel van A naar B brengt. Dus geen gedoe meer met tentstokken, maar direct comfort en gezelligheid. U ontvangt daarbij onze speciale, luxe service voor een onvergetelijke glamping-vakantie. Buscamper huren, buscamper kopen dan naar ROADVIP.

ROADVIP
Is opgericht door Siebren van der Weide en Wim Brandsema. Wij zijn twee enthousiaste Drenten met de nodige kampeer- en camperervaring. Door de jaren heen hebben wij ook meermaals ondervonden hoe het is om klant te zijn bij een camperbedrijf. Dat viel niet altijd mee. We dachten vaak dat de dealer best wat blijer zou mogen zijn met zijn klanten. Herkent u dat? Als ervaringsdeskundigen weten we dan ook heel goed wat wij als klant willen ervaren. Wij weten dat het beter kan. Daarom zijn we met ROADVIP gestart. Bij ons kunt u terecht voor het huren of kopen van buscampers. Ook verhuren we campers van derden. Bij ROADVIP willen we u als klant het gevoel geven dat u als een VIP op vakantie gaat. De klant is koning, ook in de wereld van de campers en de buscampers. King of the road!

Buscampers: de ideale manier van reizen
We hebben beiden de nodige camper-ervaring. Tot voor kort altijd met opbouwcampers, maar inmiddels hebben we de voordelen van de buscamper ontdekt. En dat willen we graag delen met onze klanten. Waarom een buscamper ideaal is? Heerlijk avonturieren, comfortabel reizen, een goed bed en gaan en staan waar je wilt. Dat is reizen met een buscamper. En als u een binnenstad wilt bezichtigen en op een normale parkeerplaats wilt parkeren, dan kan dat gewoon zonder stress. Bovendien hoeft u zich niet druk te maken over dingen als waterdichtheid of garantie. De buscamper of camperbus is een ideale oplossing. Heerlijk op reis met uw eigen bed, keuken en toilet. Samen met uw partner, familie of met vrienden in hun eigen camper.

Diensten
 • Service center
 • Verkoop bemiddeling
 • Showroom
 • Importeur
 • Dealer
 • Onderhoud
 • Verhuur
 • Reparatie
Bedrijfsvideo
Openingstijden
ma:Op afspraak
di:Op afspraak
wo:10:00-17:00
do:10:00-17:00
vr:10:00-17:00
za:10:00-16:00
zo:Op afspraak
Dealer van de merken
 • Hymer CamperVans
 • Bravia Mobil
Importeur van de merken
 • Bravia Mobil
Lidmaatschappen:
 • BOVAG
 • RDW
© 1996 - 2021 CampersCaravans.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.