Contact

Wilt u informatie of heeft u opmerkingen over:
Uw emailadres: *
Straat en huisnummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:*
Please Wait...
Code niet leesbaar?
Bericht: *

Over Bohil Media bv
Bohil Media BV is uitgever van de websites Botentekoop.nl, Camperscaravans.nl en Botenbank.nl alsmede van de advertentiebladen Botentekoop magazine, sinds 1996 het magazine met het grootste botenaanbod, en "Campers & Caravans".

Met een team van 20 professionals werken we nu 17 jaar aan het bouwen en versterken van onze positie van marktleider. Wij hechten veel waarde aan een goede service. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste! Daarom horen wij het graag als je niet tevreden bent over de advertentieplaatsing, afhandeling of service van CampersCaravans.nl. Zo zorgen wij ervoor dat de service van CampersCaravans.nl continu verbetert.

Heb je een klacht, verbeterpunt of tip voor CampersCaravans.nl? Mail deze dan naar info@bohilmedia.nl onder vermelding van klacht CampersCaravans.nl

Zodra wij je bericht binnen hebben krijg je van ons een ontvangstbevestiging. Binnen 14 dagen ontvang je een inhoudelijke reactie van ons.

Mocht de klachtbemiddeling niet tot het gewenste resultaat leiden, dan kun je het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Dit platform is door de Europese Commissie in het leven geroepen zodat consumenten en ondernemers gemakkelijker én in hun eigen taal een geschil kunnen voorleggen aan de juiste geschillencommissie, bijvoorbeeld bij aankopen over de grens.

Bezoekadres
TMG Digital B.V.
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

Telefoon: 088- 824 48 00
E-mail: info@bohilmedia.nl
KvK 33273413
BTW-nr: NL8074.46.750.B.01

Postadres
TMG Digital
Postbus 376
1000 EB AMSTERDAM


Informatie Adverteren Contact Blad C&C Vacatures Meest gestelde vragen Tips
© 1996 - 2017 CampersCaravans.nl is een activiteit van Bohil Media, dochter van de Telegraaf Media Groep. Privacy Cookie verklaring Cookie voorkeuren Volg ons op: p o