HOBBY EXCELLENT 460 UFE + ISABEL...

€ 8.950,-
Antenne-voorbereiding, Apothekerskast, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Fietsenrek, ...
Gascomfoor, Hordeur, Kachel, Koelkast, Ladekast, Lattenbodem, Leeslampjes, Omvormer, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbreker, Schoonwatertank (vast), Serviceluik, Stabilisator, Televisiebeugel, Toilet/Wasruimte, Voortent, Vriesvak.
Bijzonderheden:
Reinders Rekreatie is ruim 33 jaar actief in Leeuwarden, tevens vindt u naast onze verwarmde showroom met nieuwe caravans, een grote kampeerwinkel met een ruime voortentenafdeling ook een grote showroom met uitsluitend gebruikte caravans. Op onze gebruikte caravans vanaf € 3.500,- heeft u 12 maanden BOVAG garantie. In Leeuwarden zijn wij officieel dealer van Hobby, Fendt, Knaus en T@b caravans en voeren onderhoud, reparaties en schadeherstel uit aan alle merken caravans. Wij heten u van harte welkom voor het bezoeken van ons bedrijf onder het genot van een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Wim Hiemstra Okko-Jan Pietersma Rolf Reinders.
Indeling:
Rondzit Middenkeuken Frans bed Slaapbank.
Rijklaargewicht:
1065 kg..
Laadvermogen:
235 kg.
Meer informatie: www.reinders-rekreatie.nl
Kenmerken
Merk:

HOBBY EXCELLENT 460 UFE + ISABELLA VOORTENT !!!!

Bouwjaar: 2005
Lengte: 6,52 m
Prijs: € 8.950,-
Totaal gewicht: 1300 kg
Interieur
Aantal slaapplaatsen: 4
Toilet/Wasruimte: H
Kachel: H
Ringverwarming: H
Koelkast: H
Watertank (Schoon): H
Toebehoren / kampeeraccesoires
Omvormer/lader: H
Locatie:

Reinders Rekreatie Leeuwarden

Reinders Rekreatie Leeuwarden is officieel dealer van de merken Fendt, Hobby, Knaus en T@b. Lid van Bovag en Focwa met een uitgebreide afdeling voor caravanonderhoud, reparatie en schadeherstel. Geselecteerd schadeherstelbedrijf voor Achmea en Unive. Grote kampeerwinkels en uitgebreide collectie voortenten van de merken Dorema, Isabella, Kampa, Unico en Ventura. Reinders Rekreatie is lid van TEUN.